I første kvartal 2019, har Foreningen for Ry Svømmehal haft stor fremdrift. Foreningen har blandt andet fået lavet et nyt website, med nye og lettere betalingsmetoder for kommende medlemmer og andre interessenter, som ønsker, at støtte foreningen økonomisk. Dette er en meget vigtig faktor, som forventes at reducere dén andel af potentielle medlemmer, som vi hidtil har mistet i en langsom og besværlig betalingsproces.

Kommunikationskonsulent Lars Thyregod, som har stået bag de nye tiltag, er desværre nødt til at trække sig fra projektet, da han skal i gang med et større byggeri i privat regi. Han har dog valgt fortsat at bistå foreningen med teknisk hjælp og vejledning som frivillig.

Blandt andet konsulentsamarbejdet med Lars Thyregod har resulteret i, at foreningen oplever et væsentligt momentum, som de fortsat ønsker at udnytte. Derfor har vi i marts 2019 indgået aftale om endnu et konsulentsamarbejde. Denne gang med Camilla Risager som ny kommunikationskonsulent. Camilla er uddannet cand.ling.merc. Virksomhedskommunikation, og har blandt andet relevant erfaring fra konsulentvirksomheden Primus Motor.

Camillas opgave er primært at skabe synlighed og rekruttere medlemmer til foreningen. I den forbindelse har hun allerede udarbejdet en større hvervningskampagne, som kommer til at køre henover sommeren 2019. Derudover vil Camilla stå for al ekstern kommunikation og markedsføring – såvel fysisk som digitalt – og hun vil blive frontløber, når det gælder strategiske samarbejdsaftaler, sponsorater og kontakt til fondene.

”Som mor til tre små drenge, ved jeg, hvor meget en svømmehal i Ry vil betyde for os som familie. Derfor har jeg, naturligt, også en større motivation i projektet, som hviler på såvel faglige som personlige interesser. Det motiverer mig at være en del af et team, hvor ambitionerne er høje, og jeg glæder mig til at arbejde videre i processen med at få en svømmehal til Ry.”

Vi er overbeviste om, at det er en vigtig investering for projektet, og vi glæder os til at komme i gang.