Generelle oplysninger

Ry Svømmehal
Bakkelyparken 29
8680 Ry
CVR: 39574829
Danske Bank: Konto 3679-4720432248

info@rysvommehal.dk
www.rysvommehal.dk

Betaling

Betalingen kan ske med Visa-Dankort / Visa / Mastercard.

Kortgebyrer

Der pålægges ikke kortgebyr på handler foretaget på Ry Svømmehal.

Ordrebekræftelse og kvittering for køb

Når vi har modtaget din ordre og betaling, modtager du en ordrebekræftelse og kvittering pr. e-mail. Vi anbefaler, at du gemmer denne som din bekræftelse på, at du har fortaget køb.

Medlemsskaber

Betaling af medlemsskab
Et medlemsskab løber ét år fra betalingsdato. Vi trækker automatisk kontingent fra dit betalingskort hvert år. Bemærk, at kontingentet fastsættes hvert år på generalforsamlingen, og derfor kan et kontingent på abonnementsbetaling godt stige eller falde for næste års betaling. Dette bliver dog kommunikeret ud på mail til medlemmer.  Du modtager naturligvis kvittering for din betaling.

Opsigelse af medlemsskab
Medlemsskab kan til enhver tid opsiges. Det skal ske skriftligt til info@rysvommehal.dk, eller via login på din konto under abonnementer, som du finder HER.
Der ydes ikke refundering af betalt medlemsskab for en evt. resterende periode.

Ved spørgsmål til medlemsskab kontaktes info@rysvommehal.dk.

Fortrydelsesret

Medlemsskab
I henhold til købeloven, har du 14 dages fortrydelsesret ved køb af medlemsskab på Rysvommehal.dk. Denne fortrydelsesret bortfalder, såfremt medlemsskabet er taget i brug eksempelvis ved at deltage på generalforsamling eller lign.

Donationer
Under normale omstændigheder er der ingen fortrydelsesret på donationer. De gennerelle handelsbetingelser er gældende.

Registrering af oplysninger

Indtastede oplysninger i forbindelse med donationen gemmes i 5 år i forbindelse med organisationens regnskab. Oplysningerne videregives ikke til tredjepart og behandles naturligvis strengt fortroligt jf. Persondataloven.
Alle oplysninger indtastes på en krypteret side. Som donor er det muligt at være anonym, dette vælges når der betales.

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig. Se mere om vores privatlivspolitik.