Ry Svømmehal sætter i 2019 ekstra fut i kedlerne for at skabe fremdrift i svømmehalsprojektet. Derfor har foreningen blandt andet ansat Lars Thyregod i en kommunikations-projektstilling. Først og fremmest er opgaven at opruste kommunikationen til foreningens medlemmer og samarbejdspartnere, men også bidrage med tekniske tiltag, der kan bidrage til optimering af foreningens forskellige opgaver. Lars bruges også til sparring omkring foreningens markedsføring, og bliver udførende på denne opgave. Sidst bliver Lars' opgave at fonde midler til den forsatte drift af foreningen.

"Jeg glæder mig til den spændende opgave det bliver at bidrage til realiseringen af et fantastisk projekt. Projeketet har i den grad også min egen personlige interesse, og det gør mig naturligvis ekstra motiverende for opgaven", siger Lars Thyregod.

Lars arbejder til dagligt som selvstændig kommunikationskonsulent i virksomheden Cirkular, og hjælper blandt andet flere virksomheder i Ry med digital markedsføring og kommunikation.

Vi glæder os over at få Lars med på holdet, og ikke mindst til den fremdrift det vil give projektet.